11.01.2016

Tellur & Buzzstore!

BUZZstore a ajuns ca un fel de Mos Crăciun pentru noi.
Vine cu drag, cu surprize tot mai frumoase si nu ne ocoleste deloc.
De aceasta data ne-a cadorisit cu o serie de echipamente de care credeam ca se va bucura doar bărbatul casei, insa le-am preluat rapid si eu, întrucât nu sunt deloc greu de folosit, dar mai ales, sunt utile.
Ia vedeți aici câtă bucurie:):

La masina mea, de exemplu, nu merge antena. A avut domnul grija domnul meu sa mi-o piardă, la o spălare a mașinii, cand a trebuit sa o des jos. Mi-a pus in loc una minuscula, care nu prinde decât ce si cand vrea el. La posturi de radio ma refer, ce credeati:)))?

Așadar intra in scena primul cadou: 

Modulatorul Fm!

Acesta este un lucru foarte util in acest sens. Conectat la bricheta mașinii, ajutat de o memorie externa pe care salvam tot ceea ce iubim si / sau ne trece prin cap, intrat pe o frecventa pe care nu este nici un post de radio si care sa fie aceeași cu cea a radio-ului mașinii si drumurile lungi sau scurte vor fi o plăcere. 
In ajutorul nostru intra telecomanda acestuia. Micuta si usor de folosit, poate fi utilizată de orice pasager, fără a deranja șoferul cu zeci de cereri de schimba melodia!

Trecem rapid la cadoul doi:)

Camera auto:


Foarte utila la drum, se fixeaza frumos acolo unde ne dorim si nu ne incomodeaza in timp ce își face treaba. Pentru siguranță in trafic, sau doar pentru a surprinde peisaje frumoase in timp ce mâinile stau cuminti pe volan, este mai mult decât perfecta. 
Pentru a o putea utiliza este nevoie de un card de memorie, de marimea pe care o dorim, pe care sa se salveze filmuletele realizate, pe care le putem revedea prin simpla înlaturare a cardului si introducere intr-un cititor de card conectat la calculator sau direct in laptop, care cu siguranță este prevazut cu cititor de card.

Noi am pornit cu ea si cu Modulatorul FM intr-o excursie si am omis sa le studiem in prealabil, încântati ca putem sa le testam intr-o plimbare atât de frumoasa. Din păcate ne-am întors asa cum am plecat:(, insa am recuperat din plin dupa acest episod:))

Am ajuns la cadoul trei, respectiv suportul de tableta:



Suportul de tableta m-a speriat cand am deschis cutia. Mai apoi, chiar am ras de temerile mele nefondate, întrucât este atât de usor de utilizat încât chiar si un copil o poate face fără probleme.
Are sistem de prindere pe fereastra, cu ventuza ce susține greutatea tabletei fara probleme si se poate regla si pe tetiera scaunului din fata astfel încât copilul sa poată urmări liniștit ceea ce-si dorește. In cazul in care dorește sa o utilizeze in casa si sa nu-si folosească mâinile pentru a o susține, se poate aseza la fel de bine pe un plan drept si copilul e fericit.
Cine nu are copii, nu stie ce înseamnă un drum mai lung in compania lor:)) Se plictisesc din primele 5 minute si începe distracția. Pun întrebări mii, se cearta intre ei, pleaca de la locurile lor, etc, ceea ce nu e deloc bine pentru siguranță lor si nici pentru atenția soferului, care oricât de distributiva ar fi, e distrasa pe loc.

In același timp, suportul poate susține la fel de bine un GPS, un iPad, un telefon sau ce mai dorim noi, pentru a ne ușura drumul nefolosindu-ne mâinile si nu a ne pune in pericol.

In pas rapid am ajuns la cadoul cu numărul patru, preferatul meu:))

Așadar, pam pam: selfie stick-ul wireless!!!




Are un BRAT incredibil de lung, este wireless si este tot ceea ce si-ar putea dori un iubitor de fotografii, al cărui partener a obosit de mulți ani sa mai facă pe fotograful in orice minut:)))

Pentru conectare nu e nevoie de mai mult de o secunda. Activam Bluetooth-ul de pe telefon, deschidem si stick-ul prin butonul pe care il are in partea inferioară si asta e tot, întrucât pe telefon deja apare conexiunea. E imposibil sa nu recunoasteti stick-ul, așadar acceptati conexiunea si gata.
Pentru a salva bateria, închideti si redeschideti daca știți ca aveti un drum mai lung fără posibilitatea de a incarca telefonul si stick-ul. Acesta din urma se incarca usor la laptop. La prima utilizare, la noi nu a fost nevoie de încărcare, deci nu am decât cuvinte de lauda.

Poze am deja cateva sute:)), nu cred ca va doriți sa fiti sufocati de ele, asa ca ma opresc aici si va invit sa cumparati cu încredere echipamente de acest fel, întrucât cu siguranță va vor ușura viața.
Recunosc, nu mi-ar fi trecut prin minte ca poate fi asa usor!

Mulțumim , Tellur, pentru cadou, mulțumim, BUZZstore pentru intermediere! Cu siguranță ati făcut mulți oameni fericiti pana acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu