29.01.2016

Sampon uscat Batiste

Înainte de Crăciun, am primit coletul Buzzstore de la Batiste, de aceast data.
Seriosi si atât de draguti, au adăugat in pachet si un Kit de petrecere care mie personal mi-a dat taaare mult de munca :))). Piticii mei au fost foarte încântati, astfel încât a trebuit sa cocot cutia foarte sus, sa nu mai ajungă la ea nici unul dintre ei.

Am primit 2 sampoane uscate Batiste Xxl, unul pentru volum si altul cherry:) de care am fost foarte încântata, alături de 6 testere si 6 vouchere pentru prietenele mele.
De samponul uscat de la Batiste auzisem de foarte multă vreme. Nu am avut insa ocazia sa-l cumpăr si m-am bucurat foarte mult atunci cand am văzut campania, sperând sa ma număr printre norocoase. 
Ei bine, BUZZstore nu m-a dezamăgit nici de aceasta data! M-am regasit pe lista si imediat ce a ajuns m-am si pus pe testat.
Aveam experiența unui produs de acest gen, creat de o alta firma, așadar am putut face si diferența intre ele, in cunoștință de cauza.
Parul meu este deschis la culoare si subtire la fir, un par term si lipsit de volum, cu tendința foarte mare de ingrasare.
Nu am vrut sa pun chiar pozele cele mai nasoale;))), sa puteți face bine diferența, insa nici acestea nu-s grozave, întrucât nu obisnuiesc sa ma machiez zilnic si nu ma pot lauda cu o fata prea vesela dimineața la prima ora.

Samponul uscat se aplica pe par atunci cand nu arata tocmai grozav si cand totusi trebuie sa iesim din casa fara a-l spala in prealabil. Eu l-am folosit pentru a prelungi cu o zi timpul de spalare si a fost foarte bine asa. Se pulverizeaza pe par de la o distanta de 30 cm, se maseaza putin parul, ca pudra sa absoarba sebumul si se pieptana pentru a elimina excesul de pudra de pe par.
Rezultatul este vizibil cu ochiul liber chiar si la niste fotografii atât de nereusite:)))
Parul a căpătat volum instantaneu, impresia de par murdar a dispărut pe data, lăsând loc unui par cu un aspect curat si mai sănătos decât atunci cand e proaspăt spălat- cand e foarte moale, lipsit de volum si greu de aranjat. Voi încerca sa-l aplic si imediat dupa spălare, întrucât felul in care pare usor dat cu fixativ si capăta greutate ma face sa cred ca asta-i trebuie parului meu pentru a-si schimba aspectul.

Varianta Batiste Xxl volume rămâne preferata mea Ever! Sunt curioasa ce durata de folosire are. Cealaltă marca incercata a ajuns cam pentru 6-7 utilizari, insa Batiste pare mai spornic. Vom vedea:)!

In curand va voi vorbi si despre Batiste Cherry!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu