27.08.2015

Review TEA TREE OIL

In ultimele saptamani am avut sansa de a testa uleiul de arbore de ceai produs de prietenii de la Thursday Plantation.
L-am aplicat in mai toate felurile posibile.
Mirosul este unul unic din punctul meu de vedere, iar hidratarea se simte instantaneu.
Fiind vara si mai ales avand copii mici, mi-a fost de real ajutor, mai ales in ceea ce ii priveste pe ei.
La orice intepatura de insecta- si au foooost, de m-au ametit, la orice cazatura cu bicicleta sau zgarietura am aplicat putin ulei pe pielea curata si efectul a fost garantat. Roseata s-a redus imediat, iar umflatura a scazut mult mai rapid decat cu alte creme pe care le foloseam pana acum pentru asa ceva.
In cazul meu, unele iritatii minore au fost combatute cu succes, iar cosurile, inevotabile pe caldura asta, la fel. Cateva picaturi pe buricele degetelor au fost mai mult decat suficiente in a atinge ușor zonele afectate, curatate in prealabil.
Sotul meu, de ale carui maini aspre vorbeam in articolul in care va prezentam Gloves in a Bottle si-a aplicat si el atunci cand si-a mai amintit;) cateva picaturi si mi-a spus ca isi simte pielea mai elastica si hidratata, iar crapaturile cauzate de uscaciunea pielii s-au diminuat vizibil.

Va prezint mai jos cateva date orificiale despre acest produs deosebit, pe care îl recomand din tot sufletul:

 Ulei 100% pur din arbore de ceai  - Tea Tree Oil 100% Pure

Original din Australia, uleiul din arbore de ceai este un ulei esențial extras din frunzele de Melaleuca alternifolia cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice si antifungice.
Considerat “trusa de prim ajutor” din sticluța.
     
CARACTERISTICI SI BENEFICII
- Conține ulei 100% pur din arbore de ceai ( Tea Tree Oil), un antiseptic natural puternic
- Proprietăți uleiul din arbore de ceai ( Tea Tree Oil): antiseptic, anti-microbian, antiviral, bactericid, balsamic, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, stimulent, sudorific natural
- Este folosit in tratarea rănilor precum: tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături si înțepături de insecte, pentru ciuperca piciorului, candidoze vaginale, infecții fungice sau afecțiuni ale tractului respirator (daca se folosește un vaporizator).
- Acțiuni benefice in  infecții virale, bacteriene sau fungice.
- Il regăsim in componenta numeroaselor produse dermatocosmetice precum: șampoane anti-mătreața (Tea Tree Shampoo For Dandruff), creme recomandate in tratamentul acneei (Gama de anti-acnee de la Thursday Plantation), săpunuri (Tea Tree Organic Soap) si paste de dinți (Tea Tree Toothpaste) etc
- Conținut scăzut de para-cymene pentru a reduce posibilele iritații ale pielii
- Are un miros plăcut, aromatic si fresh
- Conține 36% terpinen-4-ol, ingredientul activ principal

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE
- Exclusiv pentru uz extern.
- Se aplica direct pe tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături sau înțepături de insecte sau se diluează cu ajutorul unui ulei vegetal, ulei de măsline sau ulei de cocos