07.12.2015

Nu vei mai folosi solutie de spalat geamuri din comert dupa ce vei citi asta!

Curatenia de Craciun se apropie si cu totii ne pregatim bugetul pentru produsele de curatenie, produse care stim cu totii ca nu sunt deloc ieftine si pe langa asta ne impovareaza casa si cu un exces de chimicale.

In cele ce urmeaza, iti voi prezenta o solutie naturala de curatat geamurile, care este foarte usor de preparat si pentru care nu mai este nevoie sa mergi la supermarket sa-ti cheltui banii. Fata de toate astea, solutia de curatat geamurile facuta in casa nu contine chimicale periculoase pentru organism!

Vei avea nevoie de 4 ingrediente din bucatarie: 

- 250 de ml de apa

- zeama de la o lamaie

- 2 lingurite de bicarbonat de sodiu

- 3 linguri de otet de mere

Mod de preparare:

Combina toate ingredientele de mai sus intr-un castron, amesteca bine, apoi adauga-le intr-un recipient cu pulverizator. Pastreaza amestecul la frigider.

Agita intotdeauna continutul inainte de pulverizare.

Folosete aceasta solutie ori de cate ori vrei sa cureti geamurile, asa cum utilizai solutia pe care o cumparai de la magazin.

Rezultatul va fi unul surprinzator!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/12/nu-vei-mai-folosi-solutie-de-spalat.html#sthash.LFeQpEwf.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu