31.12.2015

La mulți ani!

A mai trecut un an!
Un an care noua ne-a adus un bebelus sănătos si vesel.
Anul trecut pe vremea aceasta, 'fugeam' din spital cu invoire, dupa ce Craciunul il petrecusem acolo:( Era un viscol cumplit si o ninsoare atat de mare incat am plecat pe propria răspundere. Îmi doream sa merg măcar la o prajitura dupa externare, insa vremea era prea schimbătoare si nu era vreme de pierdut. Am ajuns însă acasă cu bine, iar bebelusa a așteptat atât cat a trebuit ca sa fie bine.
A urmat un an nu prea usor:), insa încununat de bucurii mici si atât de multe încât ne-ar fi si greu sa ne enumeram.

Un an in care am făcut atât de multe lucruri incat ne miram si noi.

La 5 luni Erika a fost la Predeal, a făcut împreuna cu noi traseul de pe Transfagarasan si a urcat la Babele si la Sfinx, a văzut Pelesul, curtea de Argeș, etc.
La 5 luni si jumătate a urcat cu noi pana pe Rarau, aproape de Pietrele Doamnei, împreuna cu frații săi.
Dupa 6 luni a ajuns  in mod repetat la poalele Ceahlăului, in Rezervatia naturală de la Izvorul Muntelui.
Nu a fost mult si nu a fost departe insa pentru noi a însemnat mult sa le oferim chiar si atât.

In rest am muncit si am crescut alături de copii, am zambit si ne-am bucurat de sănătate si noroc in adevăratul sens al cuvântului.

Am reușit sa fiu alături de bunici poate mai mult decât in alți ani, sa le aduc un zambet si lor si gândul ca nu m-au crescut chiar degeaba:)! Îmi doresc sa-i mai am mulți ani de acum încolo, măcar cu starea de sănătate pe care o au acum.

Ce mi-as dori pentru anul ce vine?
Nu prea multe.. Odihna si relaxare:)))

Odihna ori va fi ori nu va fi. Cel putin in ultimele nopți bebelusa si-a făcut de cap, asa ca speranțe prea mari nu-mi fac:)))

Referitor la relaxare, am mai spus eu de curand ca e musai sa-mi programez ca la carte viitoarele ocazii, altfel timpul trece si nu reușim sa ne bucurăm de el.

- In Februarie am pregătit o serie de bilete- la Milano;
- in Aprilie alta serie la Roma;
- in Iunie mi-as dori sa revad Parisul, cu ocazia zilei mele de naștere, insa îmi suna a cliseu asa ca poate obțin o alta destinație:);
- in Iulie ar trebui sa plecam la mare cu tot familionul, tot in Albena la Kaliakra pe principiul ca drumul ce-l stii e cel mai usor. Mi-este cumplit de greu sa ma pornesc in necunoscut cu toti 3 micutii. Astfel, macar stiu ce ma asteapta, stiu ca e Ok si cel mai important: e usor si rapid de ajuns acasa, in Romania.Încă nu am reușit sa facem plata, insa se va întâmpla curand.
- in Septembrie-Octombrie mi-as dori o fuga scurta la mare in 2. O programez de mult timp, insa nu s-a găsit timpul pana acum.
- tot pe atunci, mi-ar plăcea mult de tot sa gasesc o croaziera cu zile putine, sa nu lăsăm copiii prea mult 'singuri'.
 
Printre cele enumerate, vreau sa ajung la Sibiu, Sighisoara, Sinaia, Bran, Brașov, Rasnov mai pe indelete. Fiind relativ aproape, poate reușim sa le legam una de alta si sa rapim 2-3 zile măcar pentru acest lucru.
Ar mai fi multe pe lista, insa nu vreau sa-mi fac inima rea:))), e ok si atât.

In rest, pun pe lista sănătate, voie buna si atâta înțelegere câtă e nevoie ca sa avem inima multumita si plină!

Sa nu uitam de iubire. O vreau in continuare la fel, pentru mult timp de acum înainte. Sunt atât de recunoscatoare ca a fost sa fie asa!
 Am fost binecuvantati sa ne găsim...si mai important de atât: sa rămânem împreuna. In acest an se vor împlini 14 ani din acel moment. Cel in care Doamne-Doamne ne-a pus fata in fata pentru prima data. Pentru mine 14 e un număr special, o sa fie sărbătorit ca atare:), probabil tot printr-o fuga de acasă.

Cam atât pe azi! Gandurile au venit de la sine, razlete si dezordonate.. nu le mai editez ca-si pierd din Farmec;)!

Va doresc La Mulți Ani, zâmbete sincere si inima plină de bucurie in aceasta noapte si in tot anul ce vine! 
Înconjurati-va de oameni dragi si nu stati singuri si tristi, deoarece meritati tot ce e mai bun, iar asta vine la pachet cu dragostea, de orice fel ar fi ea.

Pupici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu