30.11.2015

Black Friday cu Altgrad AUTO


Militez pentru un Black Friday permanent.
Si nu, nu pentru ca s-ar zice ca ne-am mai trezit cu încă o zi împrumutata, de parca n-ar fi destule deja..
Ci pentru ca in sfârșit sunt reduceri cam peste tot. Ca-s reale sau nu...acum rămâne la latitudinea noastră sa diferentiem sursele dupa seriozitate si credibilitate.
In general eu am magazinele mele on line preferate, asa ca pot identifica adevaratele reduceri si atunci pot concluziona usor ce am de făcut.
La preferate, va imaginati ca se incadreaza haine, parfumuri, cosmetice, nu chiar piese auto Ford Fiestainsa uite ca uneori ne mai lăsa si mașina.

Fiind cheltuieli uneori neprevazute si in același timp destul de mari, îmi imaginez ca nu-i mare plăcere sa ne gândim prea des la asta! 

Pentru asta-s buni bărbații la casa omului, sa știe data ultimei revizii, sa știe data schimbării uleiului, sa spună ca IAR trebuie schimbată distributia( ce, n-a schimbat-o acum n'spe mii de ani:)))???

Da da, stiu.. 'Așa cum voi va ungeti toata ziua cu uleiuri si zeci de creme, cum va cumparati parfumuri de 1€/ml lunar si sunteti in stare sa va cumparati cu litrul- sa va ajunga zeci de ani , cum va schimbati integral garderoba de 20 de ori pe an, deși sezoane sunt doar 4:))), atunci cum sa nu rasfatam bijuteria familiei cu un ulei nou, cu o revizie completa, cu orice e nevoie'', întrucât in fond si la urma urmei cu ea mergem la serviciu, ea ne duce in vacanțe, cu ea petrecem mai mult timp decât noi doi unul cu altul;)) !!!

Suna grav, nu?

Ei, astia-s bărbații! Ne-ar înlocui la orice ora cu orice are patru roti si capace stralucitoare!

Subiectul asta ma face sa îmi amintesc de un banc nu tocmai potrivit, dar nu ma pot abtine:


Tata, un baiat de la ...
“Tata…un baiat de la scoala mi-a spus ceva ce nu inteleg…. mi-a spus ca am parbrizul frumos, un portbagaj smecher, niste sasiuri tari, amortizoare excelente….
Ce inseamna asta??”
Tatal: “Spune-i asa… ca esti inca in garantie si de indrazneste sa-ti ridice capota ca sa verifice uleiul, o sa-i rup teava de esapament!


Așadar, ca tot vorbeam ca-i musai sa ne gândim si la iubita cu 4 roti, atunci cred ca de Black Friday piese auto Ford ar fi subiectul preferat al lui.
Asta ca sa nu mai sufere așa rău când card-ul se goleste instantaneu doar pentru fitele sotiei.
  1. Detalii despre Altgrad Auto: Altgrad Auto este partener Ford Service inregistrat in reteaua Ford. Piese originale Ford, scule profesionale.
    Site-ul Altgrad Auto este realizat dupa programul Ford, contine piese originale, poze realizate de catre echipa Altgrad Auto pieselor auto Ford. Cand se selecteaza o masina Ford, site-ul recomanda piese special pentru acea masina, pe langa produsele selectate din aceeasi categorie.
    Oferte pentru cei care aleg service-ul Altgrad Auto:
    - Manopera gratuita montaj la pachele de revizie complete achizitionate
    - Manopera gratuita la distributii complete cu pompa apa marca Ford
    - Plata in 6 rate fara dobanda piese auto si service prin Card Avantaj sau Start BT
    valabile si pentru magazinul nostru on line
    - Extra discount de 5 % pentru comenzile online pe catalog piese Ford
    de peste 500 ron.
    - Pachet inlocuit antigel G 12 Plus la 99 ron
    - Pachet inlocuit lichid frana ATE la 120 ron
    - Manopera gratuita la montaj acumulatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu