25.03.2014

Camera de copil mobilata cu StejarMasiv.ro

Sta in firea omului sa isi doreasca mai mult si mai mult, deh, piramida nevoilor nu a fost creata de oarecine.
Cand nu aveam inca o locuinta a noastra, ne-am fi multumit chiar si cu o camaruta de 3/2, numai sa fie numele nostru scris frumos pe usa si la care sa existe doar doua chei.
Iata insa ca a aparut si apartamentul visurilor noastre, pe care l-am mobilat si l-am utilat dupa gustul nostru si el ne-a facut fericiti cativa ani, pana a devenit neincapator pentru familia noastra marita.
Am cautat mai apoi o casuta, deoarece unde oare pot creste mai fericiti doi copii decat la curte, cu spatiu de joaca din belsug si fara pericolele care existau in parcarea din fata blocului nostru?
Am gasit si casuta, copiii sunt tare incantati, iar noi ne dam peste cap sa o amenajam printre picaturi, asa cum stim noi, fara a cheltui sume imense, intrucat nu ne permite bugetul cine stie ce extravagante.
Bineinteles ca prioritate au cei mici, asadar camera lor e prima pe lista in ceea ce priveste amenajarea.
Avem noroc, nu e chiar mare graba, cea mica are abia 1 ani si 4 luni si doarme inca in patutul ei, insa timpul trece repede si ce e facut e bun facut.
Ne dorim elemente de calitate, simple si frumoase si bineinteles durabile in timp.
Pentru ca avem deja un parchet deosebil din lemn de stejar de care suntem foarte mandri si care a fost admirat mai ceva decat rochia mea de mireasa;)), am hotarat sa ne cautam macar pentru o parte din camere, mobila din lemn masiv.
In cautarile noastre infrigurate, s-a detasat lejer aceasta idee de camera de copil :
<img src=”http://stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2013/05/pat-supraetajat-dublu.jpg” alt=”camera copii” /> 
 Este loc berechet pentru doi copilasi, fie ei mai mari sau mai mici, mobila este moderna, frumoasa si aerisita si baiatul cel mare a dat deja 'comanda': Asa imi doresc sa fie camera mea si in nici un caz altfel!
Mie una imi place mult de tot ideea de pat etajat, mi-am dorit mereu sa am si eu un pat astfel, insa fiind singura la parinti, normal ca nu s-a justificat;)) si nu l-am primit nicicand! 
Am sa regret mereu ca nu am stat si eu in anii facultatii intr-un camin studentesc, sa beneficiez de inaltimea patului de la 'etaj', insa acum voi avea ocazia sa testez pe pielea mea avantajul unui asemenea mobilier. Stiu sigur ca va trebui sa negociez din greu cu proprietarul patului, dar deh, cine nu poate fi cumparat pe lumea asta? Cu cateva oua Kinder sunt sigura ca ma descurc fara doar si poate!
Ei, cum vi se pare? Asa e ca e o alegere inteleapta?
<img src=”http://stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2013/05/nota-de-retro-aplicata-decoratiunilor.jpg” alt=”camera copii” />
<img src=”http://stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2013/05/covor-plus-decoratiuni-pe-perete.jpg” alt=”camera copii” /> 

Articol scris in cadrul Campaniei StejarMasiv.ro  organizata de  BlogAwards.ro 
in colaborare cu stejarmasiv.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu