28.03.2013

Rimel Volume Build

Prin amabilitatea Oriflame, am fost notificata nu de mult ca voi primi un nou produs spre testare, produs pe care spun sincer ca l-am asteptat nerabdatoare.
Nu va mai povestesc despre el, v-am spus deja aici 
Acesta este Rimelul Volume Build, care poate fi gasit in brosura actuala Oriflame avand codul 26198- Black, la pretul promotional de 14,99 lei, daca nu ma insel.
Am intrat rapid in posesia lui si acum va pot furniza mai multe informatii.

 Eu am primit varianta pe maro, se numeste Prune si are codul 26199.
Pe ambalaj scrie clar valabilitate 6 luni de la deschidere.
Peria este ok, usoara si imi faciliteaza aplicarea facila. Este chiar potrivita pentru genele mele rare si scurte.
Nu mi le-a lipit deloc, ceea ce e un lucru grozav. E drept ca am aplicat doar doua straturi, pentru un look de zi, nici prea incarcat si nici prea simplu si a fost perfect pentru mine.
Genele raman flexibile chiar si la 2 straturi aplicate, nu le simt grele/ incarcate si chiar am sa incerc pe parcurs sa aplic si mai multe straturi, sa vad cum se comporta.
Ce imi place insa cel mai mult este faptul ca Rinelul Volume Build mi-a alungit vizibil genele, ceea ce pana acum a reusit un singur rimel. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure;), mai ales ca am aflat acest lucru testand gratuit acest produs.

 Multumesc, Oriflame!



Cine mai vrea sa mearga la munte?

Ia uitati-va ce provocare interesanta am gasit de dimineata:

''Alice te trimite la Hotel Comfort Suites 5* din Predeal

Dragilor azi am pentru voi o campanie de cinci stele! Vreau sa zic, chiar de 5 stele!  Impreuna cu Hotel Comfort Suites 5* din Predeal

Acest articol se adreseaza prietenilor mei bloggari! 
-cei care ma au in Blogroll (ma poti adauga si acum) si doresc sa participe la concurs

Despre Hotelul Comfort Suites 5*
Este singurul Hotel de 5 stele din Predeal. Hotelul e decorat in stil libanez, camerele sunt dotate cu mobilier si decoratii orientale, pat matrimonial cu baldachin, iar baia are cada pe colt sau jacuzii. Deasemenea in camere gasiti minibar, seif, halate de baie, papuci si internet wirelles!
Hotelul are restaurant libanez, SPA, jacuzii, piscina interioara,  masaj si fitness!
Premiul
* Un weekend (2 nopti, 2 persoane) la Hotel Comfort Suites 5* cu valabilitate in 2013 (mai putin Sarbatorile legale)
* Cazare cu mic dejun inclus
* Acces gratuit la SPA (jacuzii, piscina interioara, sauna, fitness etc)
* 2 sedinte de masaj a cate 30 de minute fiecare
Reguli de Participare
- Raspunde la cele 5 intrebari de mai jos intr-un articol detailat pe blogul tau!
- Lasa-mi intr-un comentariu la acest articol link spre articolul tau ca sa te pot inscrie in concurs
  • 1. Cand ai fost ultima oara la munte?
  • 2. Ai fost vreodata in Predeal? Care sunt cele 3 motive pentru care iti doresti sa mergi acolo?
  • 3. Cum vezi tu un weekend petrecut la Predeal in doi?
  • 4. Intra pe site-ul http://www.predeal-hotel.ro si spune-mi 3 lucruri care iti plac la Hotel Confort Suites 5* din Predeal
  • 5. Hotelul are 3 oferte active! Care ti se potriveste cel mai mult?
            - Paste 2013   --- Every day is Valentine's day  --- Ski Predeal 2013
           Detaileaza pe blog cea care crezi ca e potrivita pt tine si pt cititorii tai, cu link spre ea

- Castigatorul va fi ales prin tragere la sort cu ajutorul programului random.org
- Articolele le puteti inscrie din aceasta clipa pana duminica 31 Martie ( cu posibilitate de prelungire)''

Iar acum, sa imi indeplinesc partea mea din aceasta provocare:
1. Ultima data cand am fost la munte...oooo, parca au trecut o mie de ani de atunci. De vara trecuta;/, spre supararea mea:((.
2. Nu am fost niciodata la Predeal. Eu sunt din judetul Neamt, astfel incat ne e mai indemana sa mergem aici aproape( Durau, Bicaz, Gheorgheni, Vatra Dornei) atunci cand ne decidem sa facem o mica escapada. Imi doresc sa merg la Predeal in primul rand pentru a face si eu in sfarsit cunostinta cu acea zona, pentru ca in acest moment am nevoie de o vacanta ca de aer si pentru ca mi-e dor tare de munte si de aer curat.
3. Un weekend in doi petrecut la Predeal in acest moment ar fi ca o mica luna de miere;)))De cand s-a nascut fetita noastra nu am mai avut nici o clipa de intimitate, toate momentele fiind acaparate de cei doi strumfi. Ne-ar prinde foarte bine o evadare din cotidian, fara telefoane care sa il cheme la munca pe sotul meu, fara copii care sa ne intrerupa in orice moment chiar si dintr-o simpla discutie.
4. Ce imi place cel mai mult la Hotel Comfort Suites Predeal este amplasarea in primul rand. Predealul este o zona incredibila pe care desi o cunosc doar virtual, m-a atras dintotdeauna. Imi plac spatiile generoase si nu a putut sa nu imi atraga atentia aspectul camaerelor mari si luminoase, luxoase. Imi mai place faptul ca exista piscina interioara, jacuzzi, sauna. Hai ca la sala nu cred ca m-as duce, insa pe restul nu le-as rata sub nici o forma. In zilele friguroase sau chiar seara dupa o zi de hoinarit, ce poate fi ma relaxant decat un rasfat in locurile mentionate. Si de ce sa nu recunosc, ma incanta faptul ca Hotel Predeal detine 5 stelute minunate!
5. Oferta care mi se potriveste este Everyday is Valentine's Day
Mi se pare incredibil de convenabil..Daca ar fi mai aproape, chiar acum m-as urca in masina!

Eu spun ca ar trebui sa va inscrieti cat mai repede aici, nu mai e mult pana pe 31 martie si cine stie care va fi norocoasa/norocosul?

27.03.2013

Vreau sa fiu Ambasador ZorileStore

Va anunt cu bucurie ca ma inscriu intr-o frumoasa cursa!
Despre ce e vorba puteti afla mai jos:

'' In colaborare cu magazinul online ZorileStore, se lanseaza o noua campanie pentru bloggeri, in cadrul careia toti participantii primesc produse de incaltaminte (pantofi sport sau papuci, la alegere) din categoria Curatenia de primavara iar autorii celor mai reusite 10 review-uri intra in competitia pentru titlul de Blogger Ambasador ZorileStore!

Perioada de desfasurare:
27 Martie 2013 – 26 Aprilie 2013, ora 12:00.
Prima insemnare, prin care bloggerii isi exprima dorinta de participare la Competitia “Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro trebuie postat in perioada 27.03.2013 – 07.04.2013, ora 23:59! Trebuie sa-ti alegi un produs disponibil (aflat pe stoc) doar din categoria Curatenia de primavara.
A doua insemnare, in care bloggerii realizeaza cate un review al produsului dorit, poate fi postata din momentul primirii produsului (dupa data de 31 Martie) pana pe 20 Aprilie, ora 23:59!
Cei 10 finalisti vor fi anuntati in 22 Aprilie 2013 iar marele castigator al campaniei, Bloggerul ambasador ZorileStore, va fi anuntat pe 26 Aprilie 2013, in urma jurizarii finale. ''

Eu mi-as dori aceste incaltari, le puteti vedea online si aici
Sunt superbi si sunt fix marimea mea;)

Si pentru ca eu sunt mai ghinionista de fel, ma gandesc sa imi iau o marja;), cine stie, poate nu vor mai fi disponibili papuceii, asa ca am mai ales o varianta, sa fie acolo.Ii puteti vedea aici:



Abia astept sa primesc papucii, oricare ar fi ei si sa ii testez, sa va pot spune cat mai multe despre ei.

Sunt o mare fana a incaltarilor de pe ZorileStore, am facut deja cateva comenzi de cand i-am descoperit si am fost tare multumita de colaborare, deci va puteti da seama ce bucurie pe mine sa pot primi gratuit pantofii preferati.

Tocmai saptamana trecuta i-am facut o mica surpriza sotului meu si am profitat de Curatenia de Primavara, pentru a-i comanda o pereche de papuci, la care am beneficiat de o super oferta: inca o pereche gratuita.
Nici nu o sa va vina sa credeti. Am platit in total 34.9 lei: 29.9 o pereche de slapi super simpatici si doar 5 lei transportul, ca asta nu v-am zis;))- cred ca e cea mai ieftina taxa pt curierat rapid posibila, primind gratuit o pereche de sandale care costau initial aproximativ 200 de lei.
 Inutil de exprimat bucuria sotului, nu?

Eu anul trecut tot in primavara am platit cred fix acelasi pret, 34,9 lei pentru o pereche de slapi brazilieni de dama( cu tot cu transport, desigur), la care am primit gratuit o pereche de slapi Puma abosult superbi. Sa va mai spun cat au fost de apreciati??? 
Super afacere, ce mai la deal la vale!
Daca sunteti interesati, vi-i arat pe toti intr-o postare viitoare, sa va faceti o idee.
 

25.03.2013

HAI ROMANIA!!!!

Ce microbist nu stie ca maine se joaca un meci atat de important?
Eu nu sunt microbista si totusi am aflat ca echipa nationala a Romaniei a ajuns, duminica seara, la Amsterdam, pentru meciul cu reprezentativa Olandei, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.
Partida Olanda - Romania, din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, se va disputa marti, de la ora 21.30, pe Amsterdam ArenA.

Romania - Olanda, meciul cu care nationala poate incheia anul pe locul I in cursa catre Mondial

nationala romaniei

Preliminariile pentru Mondialul din Brazilia 2014 au inceput excelent pentru actuala echipa a lui Victor Piturca. Romania are 3 victorii din tot atatea meciuri si cu 9 puncte stranse pana acum, meciul Romania - Olanda de marti de pe National Arena se transforma intr-un adevarat derby al Grupei.
Fara Cristi Chivu, retras de la nationala, cu un Adrian Mutu prins din urma de ani si aflat intr-o forma fizica mai putin buna, nationala Romaniei se bazeaza in nume noi, precum fundasul Stelei, Vlad Chiriches, atacantul care a adus victoria de vineri de la Istanbul, scor 1-0, Gheorghe Grozav de la Petrolul, Gabi Torje sau Ciprian Marica, un atacant recunoscut pentru ca marcheaza mai multe goluri pentru echipa nationala decat pentru clubul sau.
Aproximativ 55.000 de fani vor umple National Arena din Bucuresti si vor face o atmosfera ce ar putea deveni sufocanta pentru starurile Olandei convocate de selectionerul Louis van Gaal pentru acest meci.
Dintre starurile Olandei care vin la Bucuresti nu vor lipsi portarul Stekelenburg de la AS Roma, van der Vaart de la Hamburg, atacantul van Persie de la Manchester United si nici jucatorii lui AC Milan, Nigel de Jong si Urby Emanuelson.

Sponsorul oficial al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei sta cu sufletul la gura alaturi de noi toti!
Ce emotii, ce emotii!
Va sustinem pan' la moarte, pentru ca meritati si pentru ca ati muncit din greu pentru a a ajunge aici, asa ca:
HAI ROMANIA! HAI ROMANIA!
VA VREM CURAJOSI! VA VREM VICTORIOSI!


22.03.2013

Se cauta Shoe Tester

Da, ati citit bine, Leofex angajeaza persoane pentru a testa noua colectie!
Hmm, ce fel suna;)
La asta m-a dus prima data gandul cand am citit prima notificare primita pe e-mail.
Bineinteles ca mi s-a parut interesant, deh, carei persoane nu i-ar placea sa primeasca pantofi gratis, contra unui simplu review?
De ce nu ma alegeti pe mine? Sunt varianta cea mai buna, asta daca se ia in calcul dorinta mea arzatoare de a primi job-ul. Nu cred ca veti gasi om mai fericit sa plimbe o pereche de pantofi de dragul meseriei.
Sa stiti ca i-am ales deja, fie ce-o fi, eu nu dau inapoi, nu, nu;)
Astia sunt, ii gasiti aici:

















Raportul mai, mai ca il pot face de pe acum, ca aspectuosi sunt foarte. Altfel nici nu i-as fi ales, nu?
Culoarea am ales-o tocmai pentru ca imi aduce buna dispozitie, chit ca e mai alfel. Pentru mine e super versatila culoarea- nu stiu daca e valabil pentru multa lume- si as asorta-o cu cel putin 50% cu hainutele din garderoba mea lejer si imi umple sufletul de bucurie numai vazand-o .
Modelul e unul clasic si totusi actual, cusaturile acestea pe un pantof fiind preferatele mele si ma duc cu gandul la eleganta Oxfordului pe care mi-am promis tare de mult sa il vizitez. Imi mai promit o data, poate de data asta am noroc sa ma tin de cuvant.
In ceea ce priveste comoditatea, n-am decat sa aflu, ca nu mai e mult si se incheie campania.

Pana una-alta , daca nu sunteti la fel de incantati de job-ul asta cum sunt eu, poate sunteti interesati sa faceti noi achizitii in materie de pantofi, ca vedeti prea bine ca iarna nu pleaca pana nu scapam de vechile incaltari de sezon.

Surpriza Oriflame

Banner bloggers
Ce sa fie, ce sa fie???;)
E un nou rimel, pe care recunosc, il astept nerabdatoare in cursul saptamanii viitoare!
Ce se spune despre el? Iata cateva detalii importante care pentru mine conteaza foarte mult:

' Mai jos, am expus efectul pe care îl poţi obţine, în funcţie de numărul de straturi de mascara aplicate şi în funcţie de partea periuţei pe care o foloseşti cu precădere când îţi defineşti machiajul.


malin 11 strat- volum de lux
Pentru gene definite, aplică un strat de mascara Volume Build.

malin 2 3 straturi - volum dramatic
Pentru o privire pătrunzătoare, un look mai accentuat, aplică trei straturi de mascara Volume Build.

malin 3 5 straturi - efect de gene false
Pentru volum spectaculos şi un look de-a dreptul hollywood-ian, aplică cinci straturi de mascara Volume Build!


Strat după strat, vei trece de la eleganţa din timpul zilei la efectul glamour de seară! Peria de dimensiuni mari te asigură că nu trebuie să-ţi faci griji în legatură cu aspectul genelor şi că poţi să continui să-ţi construieşti look-ul în nuanţe de negru sau de prună, fără nicio problemă!
Îmbracă genele într-un singur strat pentru a crea un look sofisticat sau, dacă îţi doreşti să obţii efectul WOW, adaugă până la cinci straturi, pentru un efect fabulos de gene false!'


Revin cu noutati!

Util

SURSA 

În articolul acesta voi încerca să fiu cât mai explicit şi cât mai scurt. Ştiinţa din spatele acestei maladii e una foarte simplă.

Corpul fizic e format din trei părţi principale: celule şi două lichide (sânge şi limfă). Sângele alimentează cu ''hrană'' toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp. Un nou-născut, pentru a creşte, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele :). Exact la fel e şi cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă). Lichidul acesta "uleios" şi mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu este împins/pompat - asemenea sângelui de către inimă -. Iar pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică - mişcarea muşchilor îl pune în mişcare -. Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep să alerg, de exemplu. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman..... e ''o grămadă'' de celule.

Sângele are un ph de 7,35 – 7,45: aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână! În aproximativ patru minute, corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta. Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică sângele fffff puţin. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare. Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!

Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35; dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin???? ........Aruncă toată aciditatea pe celule!!!!!!! Şi la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi :(.

Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii (supranumite şi „uzine energetice”, deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu - ADN mitocondrial -, care conţine informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale!

Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să se transforme. De obicei se transformă........ şi devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie. Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp. Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă. În cazul acesta, se ridică întrebarea: "Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar şi de globulele albe proprii??"

Aici e partea interesantă: celulele au o inteligenţă proprie. Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste) şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înăuntru.

Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase şi anumite celule preembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.
Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de accident).

Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. De ce?  Pancreasul copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită "tripsină". Şi se pare că această enzimă opreşte din creştere placenta. Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se "ascunde" acolo, declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ''parazit'' :))).

Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie, ... deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?...... Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de ''stilul de viaţă'' şi de obiceiurile alimentare.

Se pare că celulele canceroase au nevoie de zece (!!!) ani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul "cancer în faza I". Dacă în aceşti zece ani ţinem câteva posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer şi noi nici să nu ştim aceasta.

Chimioterapia si radioterapia, ce fac???? Omoară celule canceroase!!!!! Fff bine, până aici.... Omoară, însă, şi celule sănătoase??!!!  Haideţi să trecem cu vederea aceasta...... Dar fiţi atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULELE ALBE!!!!!!!! Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. Acum intră în scenă ''medicamentele'' lui Dumnezeu. În multe fructe şi legume există nişte ''coloranţi''. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel galben.

Să vedem modul de funcţionare!!! ..... Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. Din 20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două. Celula aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Aceastî otravă trebuie scoasă cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic!! Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea. Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat.

Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.

Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac!!! Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă un boost de energie - stimulată!! -, dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată imediat din organism.

Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc - prin mişcarea limfei - otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.

Iar acum, în încheiere, o părere personală - dacă vreţi, o credinţă a mea -: TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ!!

..... După ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii - care, în sine însele, sunt pentru a omorî trupul - şi după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin "medicamentele" Lui: pentru SUFLET - dragoste şi iertare, iar pentru TRUP - plante şi fructe vii. În multe cazuri, Dumnezeu râde.... râde în nas ştiinţei şi înţelepciunii omeneşti, iar binecuvântarile LUI (dacă omul alege să intre în ele*) sunt gata să funcţioneze şi să regenereze corpul atât de otrăvit de ură, invidie, neiertare, ............ stil de viaţă şi alimentaţie....... Dumnezeu vindecă sufletul ruinat...... şi salvează şi trupul - de multe ori, şi mai ruinat -, restaurând astfel mare parte a fiinţei umane........ Aici apare, însă, o problemă: El nu poate reface trupul, atâta timp cât nu reface sufletul, mai intâi (s-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative acidifică sângele şi celulele, chiar dacă suntem pe o dietă 100% crudivoră) ....Aşa funcţionează planul Lui...... Când eu am mai mare încredere într-un om cu halat alb, decât în Creatorul Cerului şi al Pământului, ce dovadă mai mare de necredinţă în puterea LUI de a mă vindeca, pot avea?...... Aşa ne manifestăm necredinţa în Dumnezeu prin faptele noastre!! Mergem la un om şi "credem" că el poate înlătura sau tăia ''erorile'' lui Dumnezeu....... Dacă ''medicamentele'' LUI şi intrarea în ascultare, prin accesarea binecuvântarilor Sale - pe care le-a lăsat acolo pentru noi încă de la întemeierea Pământului -, nu ne pot restaura şi vindeca.......... NIMIC ŞI NIMENI ALTCINEVA NU VA PUTEA!!!!!!!!!!!!

( articolul asta are o istorie ciudata. Era o noapte in care nu puteam sa dorm si atunci stiu ca trebuie sa iau un pix si un caiet in mana si sa astept :))..........Dupa ce scriu ce ''primesc'' imi vine somnul ca prin farmec. Asta a fost prima inspiratie, restul nu sunt asa generale si cateva sunt prea greu de digerat. Postarile prietenilor din grupul SuntSanatos, urmarite luni de zile, postarile si materialele scrise si sintetizate de Serban Vasile, precum si cartile indicate de acesta au dus la intreaga teorie. Iar teoria care e mult mai complexa a trebuit sa o astern pe hartie, dar gandurile au venit de undeva de ''sus'') Si cred ca daca nu as fi pus-o eu pe hartie ar fi pus-o altcineva........pentru ca ea era undeva acolo in ''wireless'' trebuia doar dusa in fizic......)   Eu cred ca autorul e Dumnezeul acela care in Osea 4'6 spune ''Poporul meu piere din lipsa de cunostinta''.............deci cunostinta a venit...........Sa vedem cati mai pot sa faca ce au facut dupa ce ''stiu''