26.04.2012

Concurs Keratina lichida Anian de la http://cupcakesplendens.blogspot.com

Cititi , va rog un frumos, frumos GA! Asemenea premii nu pot fi trecute cu vederea!!!

Inscrierile se pot face aici: http://cupcakesplendens.blogspot.com/2012/04/concurs-keratina-lichida-anian.html - iar o parte din articol l-am copiat si eu mai jos:


Buna!

Nu am putut sa nu observ faptul ca zilnic intra pe blogul meu  in jur de 30 de persoane special pentru Keratina Lichida Anian,de la Triodeluxe.ro. Daca tot sunteti atat de interesati de ea,m-am gandit sa dau startul unui nou concurs in care aveti sansa de a castiga mult dorita Keratina Lichida si alte premii!Cei de la Triodelixe.ro au fost foarte draguti si va ofera urmatoarele premii:


Premiul 4:Sampon +masca par Anian pentru par vopsit
 

Premiul 3:Sampon si masca Anian pentru par rebel si fragil

 Premiul 2 si 1:Cate o Keratina Lichida Anian!


25.04.2012

Un minunat GA de la scumpa noastra goldandsilversparkles!!!


Inscrierile se pot face accesand acest link:
http://www.goldandsilversparkles.com/2012/04/almost-500-giveaway-ro-only.html



Ce puteti castiga? (1 singur premiu)
  • 1 Mua Immaculate Collection Palette;
  • 1 Demachiant Bifazic Balea;
  • 1 oja Flormar la alegere;









Inscrieri cat mai multe si mult succes tuturor!!!

Giveaway De la Bianca & Erry Store

Inscrierile se pot face aici, rochita este absolut superba: 

http://byankblog.blogspot.com/2012/04/giveaway-de-la-bianca-erry-store.html 

Buna!
Azi revin cu o surpriza pentru voi! Ieri v-am prezentat o superba rochie 
neagra din dantela.


Mie mi-a placut foarte mult iar cei de la Erry Store 
sunt  atat de draguti incat au fost de acord ca rochia 
aceasta  sa fie a unei fete norocoase.

22.04.2012

Review mascuta antiacneica Montagne Jeunesse de la http://brilliant-beauty4u.blogspot.com/





A venit timpul sa incerc treptat sa testez mastile primite spre testare, chiar daca tenul meu continua sa fie sensibil si dificil!


Prima utilizata a fost aceasta,  gandindu-ma ca fiind antiacneica, cine stie?Ma va ajuta;)!

Contrar asteptarilor si a culorii de pe ambalaj, culoarea continutului nu a fost verde;), ci un alb. Pe ambalaj scrie ca din cauza ingredientelor naturale, masca isi poate schimba culoarea. La mine nu s-a intamplat asta.
Mirosul este foarte placut, mentolat, dand un aer de prospetime..am cautat ingredientele si nu am gasit menta prezenta,ci salvia si rozmarinul.

Am urmat intocmai pasii de pe ambalaj: curatarea tenului fara sapunuri, doar cu apa calduta, cat sa se deschida porii, dupa care am aplicat mascuta. Cantitatea este mai mult decat generoasa, am aplicat-o in strat cat mai gros si tot a mai ramas.
Am lasat-o sa se usuce, adica am lasat-o pe fata aproximativ 20 de minute, dupa care am inceput indepartarea..Procedeu cam anevoios... avand in vedere ca nu as fi dorit sa imi folosesc unghiutele;), mi-a luat cel putin 15 minute..

Tenul a fost improspatat, cu porii intr-adevar micsorati,daca e corecta exprimarea.

Avand un ten mixt cu ceva probleme, tenul meu necesita exfoliere de 2 ori pe saptamana. Era timpul sa fac aceasta exfoliere,dar de teama sa nu devina prea sensibil si sa ma trezesc cu iritatii, am curatat fata conform instructiunilor, lucru care nu a fost suficient, astfel ca in urma aplicarii acestei masti a fost nevoie si de exfoliere,astfel incat sa imi simt pielea curatata in profunzime.

Edit: in doua zile, care au trecut de la aplicarea mastii, recunosc faptul ca am tenul ceva mai neted, cu o culoare mai uniforma si mai lipsit de iritatii.

Sa le vedem pe urmatoarele de acum inainte!;)


Multumesc , http://brilliant-beauty4u.blogspot.com/  pentru aceasta sansa!!!!

19.04.2012

Giveaway pe blogul universuldada.blogspot.com !

Ia uitati ce minunatie de Giveaway am eu aici!!!
Va invit sa participati in numar cat mai mare!
Link-ul la care va puteti inscrie este acesta: http://universuldada.blogspot.com/2012/04/giveaway-fragrancia-shop.html



Giveaway Fragrancia Shop




   Astazi dau startul unui giveaway sponsorizat de Fragrancia Shop. Va invit sa vizitati site-ul sponsorului, deoarece puteti gasi cosmetice, produse de ingrijire corporala si produse pentru ingrijirea parului de la foarte multe firme (ex: Astor, Rimmel London, Miss Sporty, Maybelline, Ruby Rose, Gerovital Plant). Totodata aici puteti gasi si parfumuri la preturi foarte bune, majoritatea fiind semnate de celebritati precum Halle Berry, Beyonce, Celine Dion si David Beckham.
   Ceea ce imi place in mod deosebit la acest site este faptul ca ai posibilitatea sa discuti cu un reprezentant in timp real, ca pe Y!M. In partea de jos a paginii puteti vedea daca exista un reprezentant online, iar daca da, ii puteti adresa linistite orice fel de intrebare, deoarece vi se va raspunde prompt si politicos. Consider ca acesta este un mare plus cand vorbim despre relatiile cu clientii.

   Acum sa trecem la giveaway.

   Ce puteti castiga: un balsam protector Gerovital Plant, un rimel pentru volum Umbrella (produsul incercuit), un ruj cu silicon Umbrella, intr-o frumoasa nuanta de roz, care promite sa ofere hidratare si volum (produsul incercuit)
   Perioada de desfasurare a concursului: 18.04.2012-24.04.2012
   Reguli de participare:   a) Sa dati like paginii de facebook a sponsorului si sa imi lasati un comentariu la acest post in care sa imi ziceti cu ce nume ati facut-o
                                                         b) Sa imi lasati o adresa de mail valabila la care sa va pot contacta in cazul in care castigati

ATENTIE: pentru 2 sanse in plus trebuie sa faceti o postare cu giveaway-ul si sa imi lasati un link de la ea

   Cum aleg castigatoarea: random.org
   
    Nota: premiul va fi expediat castigatoarei de catre reprezentantul firmei Fragrancia Shop 

   Astept sa va inscrieti in numar cat mai mare si va tin pumnii fiecareia in parte!

15.04.2012

Spring 2012 International Giveaway with products over 500 Eur Value! Multiple Chances to Win!



Un giveaway international cu foarte multe premii frumoase!!!Eu spun ca e o provocare ce merita incercata!
Va puteti inscrie aici: 


Giveaway from Pink Clouds


                     Pink Clouds Glitter Eyes Giveaway!!



Hello Ladies! Here i am with another amazing giveaway! I got 3 beautiful glitter 

eyelashes from Bedazzled by Erin waiting to be won by you! 

All you have to do is - fill in the rafflecopter and stay tight till the 28th of April!





OPEN INTERNATIONAL! 










SO ANYONE CAN JOIN!! 


Best of Luck!


completand formularul!
Succes!!!

Postarea de inceput!

Inca nu stiu ce voi scrie...Dar am inceput! Daca e cu stangul sau cu dreptul, se va dovedi pe parcurs! Stiu doar ca de azi am dat viata acestei pagini! E 14,o zi norocoasa pentru mine, so good luck, girl!

14.04.2012

Review Cosmetic Plant de la Miu Miu( http://shoeper-women.blogspot.com )

Acesta este premiul primit de la Miu Miu -   http://shoeper-women.blogspot.com , respectiv o jumatate din el;)

E timpul sa imi expun parerea si despre aceste produse pe care am avut privilegiul sa le testez! 
Este vorba de o Lotiune tonica delicata cu extract de musetel si un Lapte Demachiant hidratant cu extract de musetel. Ambele au o formula hipoalergenica si sunt recomandate unei pieli sensibile.
Eu nu am un ten foarte sensibil, insa din varii motive, in ultima vreme tenul meu s-a iritat destul de urat si a devenit destul de greu de intretinut.
Initial mi-a fost teama sa testez ceva nou in aceste conditii, insa mi-am luat inima in dinti si mi-am spus ca odata ce e o formula naturala si mai ales cu un continut de musetel, trebuie musai sa imi calmeze tenul.
Ambele produse au cate 200 ml, le-am folosit cam o saptamana si le voi mai folosi mult si bine,datorita cantitatii generoase.
Sa le iau pe fiecare in parte:
Laptele demachiant- are un miros foarte delicat si discret.Dupa cum spuneam in alt articol,eu am o problema cu mirosurile produselor ce trebuie aplicate pe fata si de multe ori renunt la ele din cauza mirosului prea pregnant.La acest produs nu m-a deranjat absolut deloc, ci chiar mi-a placut foarte mult. Laptele este fin, delicat la atingere, curata delicat si lasa tenul curat si hidratat.Eu am tenul mixt/ gras.Daca nu as folosi un tonic,pielea mi-ar ramane lucioasa din cauza agentilor de hidratare.
Tocmai de aceea m-am bucurat enorm pentru Lotiunea Tonica primita alaturi de Laptele demachiant. Aceasta are un miros ceva mai pronuntat, dar nici acesta nu m-a deranjat absolut deloc. In urma utilizarii,pielea a fost curatata/degresata vizibil si mult mai fina si mai curata.
Nota 10 din partea mea pentru aceste produse. Dupa ce le voi termina,cu siguranta le voi cauta din nou!

Multumesc Miu Miu pentru aceasta sansa!

Review Himalaya Herbals de la http://jullywithlove.com/



Acesta este premiul castigat pe http://jullywithlove.com/ !!!!

Stiam despre aceste produse doar ca sunt foarte cunoscute si laudate! Iata ca am avut acum ocazia sa le testez..si inca gratis, iar acum voi oferi si o parere despre ele. Am primit pasta de dinti, sapun hranitor si crema hidratanta Himalaya Herbals.

Am avut surpriza sa constat ca in pachetel, in loc de o pasta de dinti de 50g asa cum ma asteptam, se afla si o pasta de dinti de 100g. Asadar, am pastrat-o pe cea mica pentru situatii de urgenta,de adaugat in my travel bag si am utilizat-o pe cea mare.
Contine ingrediente naturale precum Neemul si rodiile si poate fi folosita in gingivite, dureri dentare, gingii sensibile, pe langa functia principala de igienizare.
O folosesc de aproximativ o saptamana.
Are un miros patrunzator si mentolat, lucru care insa nu m-a deranjat, a asigurat un plus de prospetime respiratiei. Pasta de dinti are o culoare maronie si da impresia de natural.  Gustul este destul de puternic pentru mine, lucru cu care m-am obisnuit ceva mai greu, insa pana la urma ne-am impacat.
Nu stiu daca gingiile mele au devenit mai putin sensibile sau daca aceasta pasta de dinti e capabila sa amelioreze problemele enumerate mai sus, insa cu siguranta mi-am simtit dantura curata si respiratia improspatata.

Sapunelul primit a fost unul de migdale, hranitor.S-a nimerit acesta,care este pentru pielea uscata, pe cand tenul meu este mixt,aproape gras, asadar nu l-am putut folosi pentru fata, insa pentru corp si maini este mai mult decat multumitor. Are un miros simpatic, natural, nu foarte puternic, in contact cu apa face o spuma care indeparteaza impuritatile si redau pielii supletea.

Crema hidratanta are 50 ml si contine Aloe Vera. Avea o folie de protectie sub capacel, ceea ce e ok,pentur ca nu am indepartat-o de tot,iar in cazul in care port cremuta in geanta ramane la locul ei si nu se scurge in capac. Spuneam deja ca am tenul mixt,spre gras si ma temeam ca imi va incarca tenul, insa, surprinzator, e chiar ok. Nu e exagerat de grasa, se absoarbe rapid si ce e cel mai important pentru mine, nu are un miros foarte accentuat. Este discret si nu ma deranjeaza, eu,care sunt destul de sensibila la mirosuri si mai ales pe fata nu le tolerez.

Acestea fiind spuse, ii multumesc inca o data lui Jully si ii doresc Sarbatori fericite!

Review lacuri de unghii de la http://glossylala.blogspot.com/ - cu mastile am sa revin curand!



Acesta este premiul castigat pe http://glossylala.blogspot.com.!


                     Cele 6 mini lacuri sunt incredibil de simpatice,aliniate frumos in ambalajul lor, ca si aspect sunt innebunita dupa ele,iar dimensiunile reduse nu au facut altceva decat sa ma topeasca efectiv..le-am aratat si m-am laudat cu ele tuturor celor care mi-au trecut pragul.
                     Ca si culori,cel mai mult mi-a placut lila-ul folosit chiar in prima zi,dupa cum ti-am si zis in comentariul de multumire,urmand galbenul,rozul,rosul,indigo-ul.verdele inca nu l-am incercat,urmeaza;).

Lacul este mat,iar culorile sunt mai mult decat mi-as fi dorit vreodata.


Plus ca sunt 6;))si niciodata pana acum nu mi-am cumparat 6 lacuri odata!!!A fost culmea rasfatului!


Momentan unghiile mele sunt in etapa de recuperare dupa aproximativ un an de gel aplicat pe ele,fara pauza,deci sunt scurtute,destul de afectate si exfoliate.Indigo-ul a fost mai greu de indepartat din cauza ca suprafata unghiei mele nu este perfect neteda,ci mai degraba ridata si a intrat culoarea putin cam in profunzime,dar acest lucru nu are legatura cu lacul,ci cu culoarea mai accentuata.


Dupa cum spuneam,unghiile fiind scurte nu m-a deranjat dinensiunea pensulei,care normal ca e direct proportionala cu dimensiunea sticlutei.Daca ar fi fost mai lungi nu stiu daca as fi reusit la fel de bine sa aplic uniform.


Lacul se aplica foarte usor,se usuca rapid,la un singur strat culoarea nu persista foarte mult,mai ales cand se utilizeaza mainile la treburi casnice,insa la 2 straturi chiar m-a tinut manichiura cateva zile bune.


Pe scurt,e cel mai frumos set pe care il detin si care mi-a adus cea mai mare bucurie in momentul primirii coletului.

Multumesc!!!